Ruud van Rookhuizen

Ruud van Rookhuizen

Directeur Founder

Ik ben Ruud van Rookhuizen en al direct na mijn militaire diensttijd aan het werk gegaan in de boekhoudkundige richting. Ik ben vanaf 1980 verliefd, verloofd en getrouwd met Yvonne. We zijn de trotse ouders van twee fantastische kinderen, Vincent en Danique. Ik ben werkzaam geweest bij diverse nationale en internationale ondernemingen in de functies van administrateur, hoofdadministrateur en financieel controller. In 2000 ben ik zelfstandig het administratiekantoor AVR Profidi gestart. Ik wil met het Team AVR onze clienten ontzorgen op het gebied van administratie en fiscale aangiften. Mijn hobby’s zijn mijn gezin, voetballen, hardlopen, muziek luisteren en natuurlijk mijn werk op kantoor.

Annemieke Jussen

Annemieke Jussen

Administratrice

Hallo, mijn naam is Annemieke Jussen na het behalen van mijn HAVO diploma en het conservatorium, met hoofdvak piano, heb ik diverse administratieve banen gehad op o.a. een verkoopafdeling, personeelszaken, schade en klachten afdeling. In diezelfde tijd begeleidde ik ook diverse koren en gaf ik pianoles. Na enige jaren alleen met muziek en kinderen bezig te zijn geweest wilde ik graag weer iets anders doen. In 2001 ben ik bij AVR gestart en zo ben ik in de wereld van de financiën gerold. Het is inmiddels al jaren een heerlijke combinatie van cijfers en muzieknoten. Mijn werkzaamheden bij AVR Profidi zijn o.a.: de binnengekomen administratie ordenen, boeken, controleren, contact met klant over eventuele vragen of bijzonderheden en factureren. Door de verscheidenheid van klanten blijft het werk afwisselend en leuk. Natuurlijk draagt de goede sfeer op kantoor hieraan bij. Ik probeer elke boekhouding zo zorgvuldig en goed mogelijk te boeken. Hierbij is soms enige creativiteit vereist maar dat houdt je bij de les.

Paula Heijblom

Paula Heijblom

Secretaresse kantoororganisatie

Voordat ik bij AVR kwam werken, mocht ik lange tijd genieten van mijn moederschap. Een korte terugblik vanaf mijn schooljaren: In 1982 ben ik na de MAVO naar de MEAO gegaan. Daar volgde ik 1,5 jaar de secretariële richting. Toen vond ik werken leuker dan leren en zo kwam het dat ik in 1984 mijn eerste administratieve baan kreeg. In 1989 trouwde ik met René en had het voorrecht om in 1992 moeder te worden. Wij kregen twee zoons en een dochter. In 2008 heb ik besloten weer een part-time job te zoeken en het moederschap met werk te gaan combineren en ben gestart bij AVR Profidi. Mijn taken zijn divers en maakt het daarom afwisselend: naast het verzorgen van correspondentie en secretariële werkzaamheden, mag ik een schakel zijn tussen de teamleden om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Elke dag leer ik en dat is motiverend! Naast part-time werken ben ik graag bezig met zingen, fotografie en houd ik ervan om fietstochten te maken. Voor mij is het belangrijkste dat cliënten volledig mogen steunen op AVR, zodat zij ontspannen met andere dingen bezig kunnen zijn!

Marcel van Slobbe

Marcel van Slobbe

Financieel Controller Samenstellingspraktijk

Ik ben Marcel van Slobbe en vanaf januari 2019 werkzaam bij AVR Profidi.
Vanaf 1994 ben ik werkzaam geweest als controller bij diverse (inter)nationale ondernemingen. Ik was hier verantwoordelijk voor maand-, kwartaal- en jaarrapportages aan zowel lokaal management alsmede aan internationale holdings. Altijd bezig met het proces, waarom doen we dingen zo en kunnen we processen verbeteren? Meedenken, het verhaal achter de cijfers kennen zijn voor mij belangrijk om met plezier te werken. Service gerichtheid staat bij mij hoog in het vaandel met als doel tevreden klanten. Door mijn ervaring richt ik mij vooral op maandafsluitingen, periodieke rapportages en jaarrekeningen. Naast mijn werk sta ik vele uren per week op de tennisbaan en verricht ik vrijwilligerswerk bij de tennisvereniging. Daarnaast kan ik genieten van de Kortenhoefse plassen, die ik in de zomer menig uurtje per kano verken. Last but not least: ik ben getrouwd met Désirée en trotse vader van een dochter en zoon die inmiddels uitwonend zijn.

Theo de Rooij

Theo de Rooij

Administrateur Samenstellingspraktijk

Hallo, mijn naam is Theo de Rooij. Ik ben geboren en getogen in Hilversum en ben sinds 1 september 2011 in dienst bij AVR Profidi. Ik werk sinds 1995 bij accountant- en administratiekantoren. Ik ben getrouwd met Nelleke. We hebben 2 kinderen, Wendy en Mark. Mijn hobby’s zijn tennissen, vissen, darten en films kijken. Mijn werkzaamheden bij AVR Profidi zijn onder andere: opstellen van jaarrekeningen, verwerken van administratie bij cliënten, salarisadministratie, aangiften omzetbelasting en tussentijdse rapportages. AVR Profidi is een leuk kantoor. Je hebt met cliënten persoonlijk contact en dat maakt het werken nog leuker. Doordat het team hecht met elkaar samenwerkt, komen de werkzaamheden ten behoeve van de cliënten het beste tot zijn recht. De werksfeer is voor mij zeker belangrijk.

Perry Koorndijk

Perry Koorndijk

Administrateur

Ik ben Perry Koorndijk, geboren in Oosterhout, opgegroeid in Emmen en woon nu in Kortenhoef. Nadat ik mijn HAVO diploma heb behaald heb ik in een tussenjaar bij meerdere bedrijven gewerkt en veel ervaring opgedaan. Daarna ben ik gestart met de opleiding Junior Assistent Accountant. In september 2018 ben ik begonnen bij AVR Profidi om werkend te leren. Mijn werkzaamheden bij AVR Profidi bestaan voornamelijk uit het boeken en controleren van binnengekomen administratie van klanten. Ik heb regelmatig contact hierover met de klanten.
Bij AVR Profidi is de werksfeer erg aangenaam en het team werkt nauw samen. Op deze manier krijgen de klanten de beste resultaten en dat is iets waar we allemaal hard voor werken. Mijn hobby’s zijn gamen, muziek luisteren, films en series kijken en boeken lezen.

Arjan van Bemmel

Arjan van Bemmel

Financieel Controller Samenstellingspraktijk

Als controller hou ik mij bezig met het jaarrekening werk en de daarbij behorende fiscaliteiten. Weliswaar werk ik hier op interimbasis maar ervaar het niet als zodanig. Ik voel mij onderdeel van het team. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn grote passies: concertbezoek en voetbal. Helaas bij het voetbal niet meer actief als speler maar wel als toeschouwer. Daarnaast ben ik graag buiten in de natuur te vinden in gezelschap van mijn vrouw en hond. Voor lekker eten en een goed glas tezamen met fijne tafelgenoten ben ik altijd te porren.

Fulco Logemann

Fulco Logemann

Administrateur Samenstellingspraktijk

Ik ben Fulco Logemann, geboren in Hilversum, opgegroeid in Almere. Inmiddels woonachtig in Hilversum, samen met mijn hond Marley. In 2013 ben ik afgestudeerd van de opleiding assistent accountant. Sinds 2017 heb ik gewerkt op verschillende financiële administraties, en zo uiteindelijk sinds 6 juli 2023 uitgekomen bij AVR Profidi als financieel controller. Mijn werkzaamheden bij AVR Profidi bestaan voornamelijk uit het opstellen van jaarrekeningen, het controleren/verwerken van administraties en tussentijdse rapportages. Mijn hobby's zijn voetballen, darten, muziek luisteren en series kijken.

Tom Born

Tom Born

Assistent Administrateur

Ik ben Tom Born, geboren in Utrecht, opgegroeid in Bilthoven en momenteel wonend in Hollandsche Rading. Nadat ik mijn VMBO diploma heb gehaald ben ik begonnen aan de opleiding Business Administration & Control Specialist in Utrecht. In het tweede jaar van deze opleiding ben ik als stagiair binnengekomen bij AVR Profidi. Vervolgens ben ik na mijn stageperiode vanaf 2024 blijven werken bij AVR Profidi en ben ik aan een financiële opleiding begonnen waarbij ik 4 dagen werk en 1 dag naar school ga om zo werkend te leren. Mijn werkzaamheden bij AVR Profidi bestaan voornamelijk uit het verwerken van binnengekomen administraties en het contact hebben met klanten over eventuele vragen. In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig voetbal en leuke dingen doen met vrienden.