Visie

Een koers bepaal je wanneer de huidige positie van de onderneming vast staat.

Vanuit de eigenschap van ons logo, de sextant, “het bepalen van je positie” zetten we ons specialisme en moderne technieken in, om voor een onderneming samen met de ondernemer vanuit die positie te navigeren. Inventariseren van interne en externe factoren die uw koers kunnen beïnvloeden. Wij ondersteunen u met het bepalen van en het volgen van de juiste koers om het gewenste doel te bereiken.

Daarmee leggen wij de juiste fundering waarop uw onderneming verder kan bouwen. Wanneer de juiste basis is gelegd en de juiste koers aangehouden wordt weet u als ondernemer altijd waar u zich bevindt en wat u als bedrijf kan realiseren.

Daar staat AVR Profidi voor. Uw Administratieve zaken, Vertrouwen en het sturen van uw bedrijf in de juiste Richting d.m.v. Professionele Financiële Dienstverlening.

 

Betrokken

Een hoge klanttevredenheid moet je als dienstverlener verdienen en vooral blijven verdienen. Daarmee zijn we er niet, daar zijn we ons ook dagelijks van bewust. Wij onderhouden een goed en structureel contact met onze klanten en kennis van de positie, kansen en problematiek van elke onderneming die wij onze diensten aanbieden. Betrokkenheid is geen momentopname, maar een continu proces. Wij zorgen ervoor dat wat moet gebeuren ook gebeurt.