Over AVR

Ruud van Rookhuizen heeft op het gebied van financiële dienstverlening 25 jaar ervaring opgebouwd, nationaal en internationaal, in o.a. ondernemingen in de detailhandel, groothandel en dienstverlening. Hij is werkzaam geweest op het functieniveau van administrateur, hoofdadministrateur en financieel controller. Hij heeft gedurende zijn carrière succes behaald door zijn hands-on mentaliteit, servicegerichtheid en vakkennis.

In de periode 1990 tot met 1996 is Ruud als financieel controller werkzaam geweest bij een internationale handelsonderneming, waarbij de nadruk heeft gelegen op het begeleiden en sturen van de groei van de onderneming en de omzet welke van 1990 tot 1996 verviervoudigd is. Vervolgens is Ruud vier jaar werkzaam geweest als financieel manager voor een organisatie adviesbureau. Topics waren crisisbeheer, het snel verschaffen van betrouwbaar inzicht in de werkelijke (financiële) situatie en vervolgens in overleg met adviseurs en directie de basis te creëren voor levensvatbaarheid en continuïteit van de onderneming.

In mei 2000 is Ruud een zelfstandig administratiekantoor AVR Profidi gestart. Vanuit de service gerichte basis om een onderneming te ondersteunen bij het behalen van zijn doelstellingen. Die service sloeg aan. Thans heeft dit AVR Profidi zeven medewerkers. Allen met dezelfde servicegerichtheid.

De start was op een zolderkamer aan de Turfstraat in Hilversum. In het eerste jaar was er al de eerste (parttime) medewerkster die alleen werkzaamheden bij cliënten uitvoerde. In het daarop volgende jaar werd de tweede werknemer aangenomen. Toen werd een echte kantooromgeving noodzakelijk. Er werd een werkkamer gehuurd bij een lokaal gevestigd accountantskantoor. Het bedrijf groeide gestaag en zo werden in het vierde jaar een derde en vierde medewerker in dienst genomen. In het vijfde jaar werd besloten om naar de huidige locatie te verhuizen waar AVR Profidi een goed uitgerust en ingericht kantoor heeft op een zelfstandige locatie in Kerkelanden te Hilversum.

 

LEERBEDRIJF

VISIE

OMSLAGPUNT

ADVIES