Belastingen IB en VPB

Inkomstenbelasting

Voor de inkomstenbelasting ondernemer (eenmanszaak) en de directeur grootaandeelhouder en diens (fiscale) partner, verzorgen wij de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, Hier beoordelen we o.a. de investeringsaftrek, zelfstandigen en startersaftrek, Box 1, 2 en of box 3, uw aangifte wordt verzorgd met de meest actuele kennis van zaken over fiscale regels en fiscale jurisprudentie.

AVR Profidi verzorgt voor u de fiscale aangifte. Wij berekenen binnen de fiscale wetgeving voor u de meest gunstige aangifte. Opstellen en indiening van de aangifte en bovenal de juiste communicatie met de belastingdienst is voor AVR Profidi dagelijks werk. Wij controleren voor u de door de Belastingdienst opgelegde aanslagen en teruggave, en beantwoorden wij alle vragen die de Belastingdienst aan u stelt.

Vennootschapsbelasting

Elke vennootschap dient jaarlijks aangifte vennootschapsbelasting te doen. Hierbij kijken wij o.a. naar investeringsaftrek, kosten die wel of niet mogen worden afgetrokken en zaken die in uw jaarrekening worden verantwoord. Uw aangifte wordt verzorgd met de kennis van de meest actuele naar nieuwe fiscale regels en fiscale jurisprudentie.

AVR Profidi verzorgt voor u de fiscale aangifte vennootschapsbelasting. Hierbij berekenen wij binnen de fiscale wetgeving voor u de meest gunstige aangifte. Opstellen en Indiening van de aangifte en bovenal de juiste communicatie met de Belastingdienst is voor AVR Profidi dagelijks werk. Tevens controleren wij voor u de door de Belastingdienst opgelegde aanslagen en beantwoorden wij alle vragen die de Belastingdienst aan u stelt.