Wie zijn wij

Marcel van Slobbe

Marcel van Slobbe

Ik ben Marcel van Slobbe en vanaf januari 2019 werkzaam bij AVR Profidi.
Vanaf 1994 ben ik werkzaam geweest als controller bij diverse (inter)nationale ondernemingen. Ik was hier verantwoordelijk voor maand-, kwartaal- en jaarrapportages aan zowel lokaal management alsmede aan internationale holdings.

Altijd bezig met het proces, waarom doen we dingen zo en kunnen we processen verbeteren? Meedenken, het verhaal achter de cijfers kennen zijn voor mij belangrijk om met plezier te werken. Service gerichtheid staat bij mij hoog in het vaandel met als doel tevreden klanten. Door mijn ervaring richt ik mij vooral op maandafsluitingen, periodieke rapportages en jaarrekeningen.

Naast mijn werk sta ik vele uren per week op de tennisbaan en verricht ik vrijwilligerswerk bij de tennisvereniging. Daarnaast kan ik genieten van de Kortenhoefse plassen, die ik in de zomer menig uurtje per kano verken.

Last but not least: ik ben getrouwd met Désirée en trotse vader van een dochter en zoon die inmiddels uitwonend zijn.

Perry Koorndijk

Perry Koorndijk

Ik ben Perry Koorndijk, geboren in Oosterhout, opgegroeid in Emmen en nu wonend in Weesp.
Nadat ik mijn HAVO diploma had gekregen had ik besloten om een tussenjaar te nemen.
In dit tussenjaar heb ik bij meerdere bedrijven gewerkt en ook veel ervaring opgedaan in meerdere sectoren.
Het doel van dit tussenjaar voor mij was om een beslissing te maken over wat ik later wil gaan doen.
Uiteindelijk kwam ik uit op de beslissing Junior Assistent Accountant, en deze opleiding ben ik ook gaan volgen.
In samenhang met mijn opleiding ben ik begonnen met werken bij AVR Profidi om werkend te leren, ik ben hier dan ook in september 2018 mee begonnen.
Mijn werkzaamheden bij AVR Profidi zijn voornamelijk het boeken en controleren van binnengekomen administratie van klanten. Ook heb ik contact met de klanten over eventuele onduidelijkheden.
Bij AVR Profidi is de werksfeer erg aangenaam en het team werkt nauw met elkaar samen. Op deze manier krijgen de klanten de beste resultaten en dat is iets waar we allemaal hard voor werken.

Mijn hobby’s waar ik mij graag mee bezig houd buiten het werk om zijn gamen, muziek luisteren, films en series kijken en boeken lezen.

Paula Heijblom

Paula Heijblom

Correspondentie

Voordat ik bij AVR kwam werken, mocht ik lange tijd genieten van mijn moederschap. Een korte terugblik vanaf mijn schooljaren: In 1982 ben ik na de MAVO naar de MEAO gegaan. Daar volgde ik 1,5 jaar de secretariële richting. Toen vond ik werken leuker dan leren en zo kwam het dat ik in 1984 mijn eerste administratieve baan kreeg. In 1989 trouwde ik met René en had het voorrecht om in 1992 moeder te worden. Inmiddels was ik in 1990 gestopt met werken. Wij kregen twee zoons en een dochter. In 2008 heb ik besloten weer een part-time job te zoeken en het moederschap met werk te gaan combineren.

Mijn taken bij AVR zijn divers en maakt het daarom afwisselend: naast het verzorgen van correspondentie en secretariële werkzaamheden, mag ik een schakel zijn tussen de teamleden om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Elke dag leer ik en dat is motiverend! Naast part-time werken ben ik graag bezig met zingen, fotografie en houd ik ervan om fietstochten te maken.

Voor mij is het belangrijkste dat cliënten volledig mogen leunen op AVR, zodat zij ontspannend met andere dingen bezig kunnen zijn!

P.Heijblom-Geluk@AVR-Profidi.nl

Meta Verrips

Meta Verrips

Jaarrekeningen

Na werkzaam te zijn geweest als secretaresse, verkoop/binnendienstmedewerker en office-manager waar ik ook verantwoordelijk was voor de boekhouding – en ik merkte hoe leuk ik dat eigenlijk vond – ben ik begin 2003 bij AVR begonnen. Daar kon ik me administratief verder ontwikkelen en stel ik jaarrekeningen op voor diverse cliënten. Ik kom boekhoudkundig gesproken meestal pas in beeld nadat alle reguliere inkoop-, verkoop- en bankboekingen e.d. al zijn uitgevoerd of bijvoorbeeld bij tussentijdse rapportages.

Inmiddels werk ik dus al meer dan 7 jaar bij AVR en ik kan echt zeggen dat ik het werk nog steeds met heel veel plezier doe. Doordat iedere administratie weer zijn eigen bijzonderheden heeft, blijft het werk heel afwisselend en moet je altijd scherp blijven, wat ik leuk vind. Zonder nou bewust allerlei engelse termen te willen gebruiken is mijn motto toch wel “never assume”. Ik kan me daar heel goed in vinden. Ik vind het prettig de zaken goed af te stemmen en vraagposten op te lossen zodat iedereen duidelijkheid heeft.

Naast het werk leef ik mij graag uit in mijn sport en hobby’s zoals tennis en tuinieren, en ook in huis weet ik mij uitstekend te ontspannen met een goed boek of een fijn stuk muziek. In de winter sla ik praktisch geen schaatswedstrijd over voor de t.v. of in het Thialf stadion in Heerenveen. Hilversum is een fijne plek om te wonen samen met mijn man en mijn 2 zonen, ook de omgeving biedt ruime mogelijkheden om te ontspannen en van het leven te genieten.

M.Verrips@AVR-Profidi.nl

Theo de Rooij

Theo de Rooij

Jaarrekeningen

Hallo, mijn naam is Theo de Rooij. Ik ben geboren en getogen in Hilversum en sinds 1 september 2011 in dienst bij AVR Profidi. Ik werk inmiddels 25 jaar bij accountant- en administratiekantoren.
Ik ben 52 jaar en getrouwd met Nelleke. We hebben 2 kinderen, Wendy en Mark. Mijn hobby’s zijn tennissen, vissen, darten en films kijken.

Mijn werkzaamheden bij AVR Profidi zijn onder andere: opstellen van jaarrekeningen, verwerken van administratie bij cliënten, salarisadministratie, aangiften omzetbelasting en tussentijdse rapportages.
AVR Profidi is een leuk kantoor. Je hebt met cliënten persoonlijk contact en dat maakt het werken nog leuker. Doordat het team hecht met elkaar samenwerkt, komen de werkzaamheden ten behoeve van de cliënten het beste tot zijn recht.
De werksfeer is voor mij zeker belangrijk.

T.deRooij@AVR-Profidi.nl

Annemieke Jussen

Annemieke Jussen

Boekhouding

Hallo, mijn naam is Annemieke Jussen na het behalen van mijn HAVO diploma en het conservatorium, met hoofdvak piano, heb ik diverse administratieve banen gehad op o.a. een verkoopafdeling, personeelszaken, schade en klachten afdeling. In diezelfde tijd begeleidde ik ook diverse koren en gaf ik pianoles. Na enige jaren alleen met muziek en kinderen bezig te zijn geweest wilde ik graag weer iets anders doen. In 2001 kwam ik bij AVR te werken en zo ben ik in de wereld van de financiën gerold. Het is inmiddels al jaren een heerlijke combinatie van cijfers en muzieknoten.

Mijn werkzaamheden bij AVR Profidi:
de binnengekomen administratie ordenen, boeken, controleren, contact met klant over eventuele vragen of bijzonderheden, factureren. Door de verscheidenheid van klanten blijft het werk afwisselend en leuk. Natuurlijk draagt de goede sfeer op kantoor hieraan bij. Ik probeer elke boekhouding zo zorgvuldig en goed mogelijk te boeken. Hierbij is soms enige creativiteit vereist maar dat houdt je bij de les.

A.Jussen@AVR-Profidi.nl

Ruud van Rookhuizen

Ruud van Rookhuizen

Advies

Ik ben Ruud van Rookhuizen en al direct na mijn militaire diensttijd (1983 en 1984) aan het werk gegaan in de boekhoudkundige richting. Ik ben vanaf 1980 verliefd, verloofd en getrouwd met Yvonne. We zijn de trotse ouders van twee fantastische kinderen, Vincent en Danique.

Ik ben werkzaam geweest bij diverse nationale en internationale ondernemingen, in de functies van administrateur, hoofdadministrateur en financieel controller. In 2000 ben ik zelfstandig een administratiekantoor gestart.

Mijn hobby’s zijn mijn gezin, voetballen, hardlopen, muziek luisteren en natuurlijk mijn werk op kantoor.

R.vanRookhuizen@AVR-Profidi.nl

Ruud van Rookhuizen
Advies
Annemieke Jussen
Boekhouding
Paula Heijblom
Correspondentie
Theo de Rooij
Jaarrekeningen
Meta Verrips
Jaarrekeningen
Perry Koorndijk
Marcel van Slobbe