Meta Verrips

Financieel Controller Samenstellingspraktijk

Na werkzaam te zijn geweest als secretaresse, verkoop/binnendienstmedewerker en office-manager waar ik ook verantwoordelijk was voor de boekhouding – en ik merkte hoe leuk ik dat eigenlijk vond – ben ik begin 2003 bij AVR begonnen. Daar kon ik me administratief verder ontwikkelen en stel ik jaarrekeningen op voor diverse cliënten.
Ik kan echt zeggen dat ik het werk met heel veel plezier doe. Doordat iedere administratie weer zijn eigen bijzonderheden heeft, blijft het werk heel afwisselend en moet je altijd scherp blijven.
Mijn motto toch wel “never assume”. Naast het werk leef ik mij graag uit in mijn sport en hobby’s zoals tennis en tuinieren, en ook in huis weet ik mij uitstekend te ontspannen met een goed boek of een fijn stuk muziek. In de winter sla ik praktisch geen schaatswedstrijd over voor de t.v. of in het Thialf stadion in Heerenveen. Hilversum is een fijne plek om te wonen samen met mijn man en mijn 2 zonen, ook de omgeving biedt ruime mogelijkheden om te ontspannen en van het leven te genieten.